Home Diverse anunțuri Program de formarea a personalului implicat in activitatile de proiectare, monitorizare si evaluare
Program de formarea a personalului implicat in activitatile de proiectare, monitorizare si evaluare PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 01 Martie 2013 17:47

Anunt nou descarcati aici!

 

Dupa mai multe prelungiri, INSCRIEREA s-a INCHIS. Grupul tinta a fost atins.
Programul de formarea a personalului implicat in activitatile de proiectare, monitorizare si evaluare curriculara - CURS ACREDITAT

Va multumim si va dorim succes la parcurgerea cursului online!

 

Centrul Naţional pentru Evaluare şi Examinare (CNEE) în parteneriat cu Institutul de Ştiinţe ale Educaţiei (ISE) si CCD Prahova organizeaza programul de formare în cadrul Proiectului „Cadru de referinţă al curriculum-ului naţional pentru învăţământul preuniversitar: un imperativ al reformei curriculare” (ID 25088) desfasoara un program acreditat de formare continuă a cadrelor didactice şi a personalului implicat în activităţile de proiectare, monitorizare şi evaluare curriculară în vederea utilizării Registrului Curriculumului Naţional. Acest program are 15 credite si va fi organizat in luna aprilie 2013 la CCD Prahova.

Instructiuni de completare online ale formularului de inregistrare


Programul de formarea a personalului implicat in activitatile de proiectare, monitorizare si evaluare curriculara - CURS ACREDITAT.

Pentru a va putea inregistra datele in sistemul de selectie, va rugam sa dati click https://ccrcn.ncit.pub.ro/login/index.php si sa urmati pasii descrisi in continuare.

Pas0 si Pas1: Aprobarea certificatului de securitate al aplicatiei
Pas2: Va rugam sa va autentificati cu urmatoarele credentiale generale Utilizator: ccrcn Parola: oochu6AB_ooc
Pas3: Va rugam sa va introduceti datele in campurile respective, cu mentiunea ca toate campurile sunt obligatorii
Pas4: Salvati datele
Pas5: Dupa salvare veti fi redirectat catre platforma e-learning

Dupa completarea datelor va rugam sa apasati butonul de SAVE. Imediat veti fi redirectati catre platforma e-learning ce va contine date despre programul de formarea a personalului implicat in activitatile de proiectare, monitorizare si evaluare curriculara. Daca dupa apsarea butonului de SAVE nu ati fost redirectati catre platforma e-learning atunci verificati daca ati completat corespunzator campurile (ex: CNP-ul contine 13 cifre).

 

LAST_UPDATED2