Home Responsabili cu Formarea Continuă 2017- Raportul cu privire la impactul programelor de formare si Analiza de nevoi
2017- Raportul cu privire la impactul programelor de formare si Analiza de nevoi PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 15 Mai 2017 09:24

 

 

 

Stimați colegi,

Pentru  realizarea Raportului cu privire la impactul programelor de formare al Casei Corpului Didactic Prahova, vă rugăm să completați, în calitate de responsabil cu formarea continuă din instituția dumneavoastră, formularul din link-ul următor până în data de 30 iunie 2017: apăsați aici!

Ca și anul trecut, impactul trimis de fiecare instituție prin intermediul responsabilului cu formarea continua, va fi postat pe site-ul www.ccdph.ro la sectiunea Responsabili cu Formarea Continuă.

Impactul va fi trimis o singură dată (cu ajutorul formularului de mai sus).

Pentru centralizarea datelor cu privire la analiza de nevoi pentru fundamentarea ofertei Casei Corpului Didactic Prahova, vă punem la dispoziție un document Excel cu denumirea Analiza de nevoi pentru fundamentarea ofertei Casei Corpului Didactic Prahova în care să completați datele obținute de la colegii dumneavoastră din școală. Vă rugăm să completați documentul Excel până în data de 30 iunie 2017, ora 16.

 

Instrucţiunile de completare și link-ul pentru a completa documentul au fost trimise pe e-mail responsabililor cu formarea continuă si instituțiilor de învâțământ.

LAST_UPDATED2