Home Filiale Filiala C.C.D. Mizil - Activitate Metodico-Științifică 08.05.2017
Filiala C.C.D. Mizil - Activitate Metodico-Științifică 08.05.2017 PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 22 Mai 2017 04:52

 

 

RAPORT DE ACTIVITATE

În data de 08.05.2017, în cadrul activității metodico-științifice desfășurate la CCD, filiala Mizil, doamnul profesor Pufulete Ion și doamna profesor înv. primar Moise Emilia-Florentina au susținut referatul cu tema ”Comunicarea relațională în școală”, cuprins în Calendarul  Activităților Metodice, Științifice Și Culturale CCD Prahova,.

Doamna profesor coordonator, Guțu Adela,  s-a ocupat de buna organizare și desfășurare a activității, punând la dispoziție Sala de festivități, cu toate materialele didactice necesare.

Scopul temei a fost îmbunătățirea comunicării în școală, prin gestionarea corectă a mesajelor primite, partenerii de comunicare având posibilitatea să creeze o relaţie sănătoasă în care se pot afirma ca persoane diferite şi îşi pot dezvolta încrederea în sine şi autonomia, sau pot rămâne într-o relaţie infantilizantă în care există violenţă, neîncredere, dependenţă.

Susținerea temei s-a bazat pe proiectarea în format power point, precum și pe administrarea unui Test de evaluare a inteligenței relaționale, care poate fi măsurată prin calitatea relațiilor pe care le stabilim cu persoanele importante din viața noastră. Fiecare persoană se putea identifica cu una dintre interpretările testului.

Activitatea s-a bucurat de aprecierea celor 25 de participanți, care au lăudat activitatea susținătorilor.

fotografii

 

Rsponsabil filială

 

Prof. Guțu Adela

LAST_UPDATED2