Home
Oferta cursuri ANC in colaborare cu CCD Prahova PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 25 Septembrie 2017 05:22
Casa Corpului Didactic a județului Prahova în colaborare cu SC School Consulting SRL, furnizor de formare profesionala, autorizat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei Naţionale prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru  cursurile de perfecţionare:
  • Formator 350 lei
  • Expert Achiziții Publice 600 lei
  • Inspector/ Referent Resurse Umane 400 lei
În urma examenului de absolvire:

Cursanţii vor primi certificate de absolvire autorizate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Acestea vor fi însoţite de un supliment descriptiv menţionând competenţele dobândite în cadrul cursului. Aceste certificate se pot opera in cartea de munca electronica ( REVISAL) si sunt recunoscute internaţional prin aplicarea Apostilei de la Haga;

Termen limită de inscriere 9 octombrie 2017 (in limita locurilor disponibile).

Pentru a va putea inscrie trebuie sa trimiteti online fisa de inscriere pe adresa de email:  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar in data inceperii cursului se va aduce in original impreuna cu urmatoarele acte: copie carte de identitate, copie certificat de nastere, copie ultima diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie sau de la medicina muncii cu specificatia”apt pentru formare profesionala”.

La inceperea cursului se va achita jumatate din valoarea acestuia.

În cazul în care în unitatea dvs. există un număr mai mare de 20 cursanţi, atunci putem să desfăşurăm cursul şi în unitatea dvs.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi!

Ing. Ionescu Gheorghe  Tel: 0723.724,884 / 0761.448.719

Vă mulțumim!
LAST_UPDATED2