Home
Ofertă curs Perfecționare - Contabil PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Luni, 13 Noiembrie 2017 08:01

 

 

Stimata Doamna, Stimate Domn

Casa Corpului Didactic a judetului Prahova în colaborare SC School Consulting SRL, furnizor national de  formare  profesionala,  autorizat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei, Ministerul Educatiei  Naţionale prin Autoritatea  Nationala  pentru  Calificari, anunta deschiderea sesiunii de inscrieri pentru  cursul de perfecţionare Contabil  cod C.O.R 331302 care se va desfaşura în municipiul Ploiești.

Contabilul este persoana care îşi desfăşoară activitatea în compartimentul financiar-contabil aloricărei unităţi publice sau private şi acoperă parţial sau în totalitate activităţile acestuia.

Tematica cursului:

Comunicarea interpersonală

Lucrul în echipă

Dezvoltarea profesională

Planificarea activităţii

Gestionarea şi arhivarea documentelor

Utilizarea PC

Întocmirea / completarea documentelor primare

Contarea operaţiunilor patrimoniale

Efectuarea de calcule specifice

Completarea registrelor contabile

Întocmirea balanţei de verificare

Evaluarea patrimonială

Întocmirea bilanţului contabil

Transmiterea documentelor specifice

În urma examenului de absolvire:

Cursanţii vor primi certificate de absolvire acreditate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei Naţionale. Acestea vor fi însoţite de un supliment descriptiv menţionând competenţele dobândite în cadrul cursului. Aceste certificate se pot opera in cartea de munca electronica ( REVISAL) si sunt recunoscute internaţional prin aplicarea Apostilei de la Haga;

Condiţii de acces: Minim studii medii.

Perioada desfăşurării cursului: 20.11.2017 - 20.12.2017.

Tarif: 450 Ron, cu plata in rate.

Termen limită de inscriere 20.11.2017 (in limita locurilor disponibile).

Pentru a va putea inscrie trebuie sa trimiteti online fisa de inscriere pe adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , iar in data inceperii cursului se va aduce in original impreuna cu urmatoarele acte: copie carte de identitate, copie certificat de nastere, copie ultima diploma de studii si adeverinta de la medicul de familie sau de la medicina muncii cu specificatia”apt pentru formare profesionala”.

Prima sedinta a cursului va avea loc in  data de 20.11.2017, CCD Ploiești ora 16.00.

În cazul în care în unitatea dvs. există un număr mai mare de 20 cursanţi, atunci putem să desfăşurăm cursul şi în unitatea dvs.

Pentru informaţii suplimentare şi înscrieri vă rugăm să ne contactaţi!

Ing. Gheorghe Ionescu

 

Telefon: 0723 72 48 84 - 0761 44 87 19 e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 


LAST_UPDATED2