Home Responsabili cu Formarea Continuă 2018- Raportul cu privire la impactul programelor de formare si Analiza de nevoi
2018- Raportul cu privire la impactul programelor de formare si Analiza de nevoi PDF Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 18 Mai 2018 07:34

 

 

 

 

Stimați colegi,

I Pentru realizarea Raportului cu privire la impactul programelor de formare al Casei Corpului Didactic Prahova, pentru anul școlar 2017-2018, vă rugăm să completați, în calitate de responsabil cu formarea continuă din instituția dumneavoastră, formularul Impactul programelor de formare-anul școlar 2017 2018 până la data de 25 iunie 2018.

Ca anul trecut, impactul trimis de fiecare instituție prin intermediul responsabilului cu formarea continua, va fi postat pe site-ul www.ccdph.ro la sectiunea Responsabili cu Formarea Continuă.

Impactul va fi trimis o singură dată.

II Pentru centralizarea datelor cu privire la analiza de nevoi pentru fundamentarea Ofertei Casei Corpului Didactic Prahova, vă punem la dispoziție urmatoarele:

1 Un document Excel cu denumirea Analiza de nevoi pentru fundamentarea ofertei Casei Corpului Didactic Prahova în care responsabilul cu formarea continuă completează datele obținute de la colegii din școală ( are același format ca in anii trecuți)

Vă rugăm să completați documentul Excel până la data de 25 iunie 2018.

2 Un Formular A în care se completeză informații sintetizate din rapoartele întocmite în urma inspecțiilor efectuate cadrelor didactice din școală de către inspectori și metodiști ISJ( înscrise în Registrul de procese-verbale în rubrica Recomandări) în anul școlar 2017-2018. Vă rugăm să completați până la data de 25 iunie 2018.

3 Un Formular B în care se completeză informații sintetizate din fișele de observații (întocmite în urma asistențelor la ore efectuate cadrelor didactictice din școală de către directori și responsabilii de arii curriculare/catedre/comisii )și din alte documente în anul școlar 2017-2018. Vă rugăm să completați până la data de 25 iunie 2018.

Link-urile de acces la formularele de mai sus si instrucțiunile aferente au fost trimise pe adresele de email ale responsabililor cu formarea continua si pe adresele de email ale scolilor

p.s. În formularele online trebuie doar sa fie completat si trimis. Nu este nevoi sa fie solicitat acces de editare.

CCD Prahova

 

LAST_UPDATED2